Презентация - Курсове за деца!


КЕРАМИЧНО АТЕЛИЕ ГЕРМАН е основано през 1991г. като семейна фирма за производство на художествени керамични съдове. Стремим се, да поддържаме и развиваме утвърдени керамични техники, и стриктно да спазваме керамичната технология при производството на съдове за декорация на дома, офиса, хотела, градината и др.

Работата ни се състои в изработване на керамични саксии, кашпи, делви, амфори, вази и др. декоративни съдове. Формуването на съдовете е точене на грънчарско колело. Държим на качеството на нашите изделия. Използваните от нас материали са с изпитано качество и гаранция от ф-ма Керамит гр. Брацигово /www.ceramit.eu/. Изделията се изпичат на необходимата температура, достигаща 1100 градуса по целзий, което е гаранция за тяхната издържливост и якост.

Ателието се ползва с доверието на редица фирми за озеленяване, борси и магазини за цветя в цялата страна. Изработваме градински съдове като кашпи, делви, амфори, саксии, декоративни фонтани, стомни, вази и други. За домашния уют предлагаме вази, фруктиери, свещници, пепелници, кани, чаши, гювечи, саксии в различни големини и цветове.

Нашите оригинални съдове допринасят за уникалния интериор на много хотели по Черноморието, офис сгради и ресторанти в столицата и в други градове из страната. Стремим се, да удoвлетворим изискванията за цвят, форма и размер на съдовете, които могат да се изработват по поръчка и вкус на клиента.

Освен производството на различни декоративни съдове в последните години добавихме в нашата дейност и занимания с групи деца от детски градини и училища в които запознаваме малчуганите с глиненото производство и им даваме възможност да изработят свой продукт.